Advertisements
Foto: Shutterstock

Cyber ​​Monday slog rekord i USA – største shoppingdag nogensinde

Digitalt

Words
Leo Doe
Researcher
Alexa Doe
Photography
Harry Doe

I mandags hærgede Cyber ​​Monday rundt om i verden og med tilbud på det meste. Cyber ​​Monday er blevet en forlængelse af Black Friday, som fandt sted kun et par dage før. Nu viser det sig, at Cyber ​​Monday er den største shoppingdag nogensinde i USA.

Alene i USA købte amerikanerne for 7,9 mia. dollars i løbet af mandagen. Det gør mandag den 26. november 2018 til den dag, hvor der blev handlet mest nogensinde.

En anden interessant observation fra weekendens shopping er, at langt størstedelen af de handlende valgte at handle via deres mobiltelefon, så hvis du ikke allerede har sat din side op til at kunne vises på mobilen, er du nu ude i kulden.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Sådan når du ud til generation Z