Advertisements

Nye “aktivist”-funktioner på Facebook

Facebook ruller nu en ny funktion ud, der gør det nemmere at oprette navnelister, organisere demonstrationer og bakke op om aktiviteter. Funktionen kaldes Community Actions.

For at komme tættere på politik og samfund skal det være lettere for alle brugere på Facebook at kunne tænke, underskrive på og engagere sig i spørgsmål.

For virksomheder kan denne funktion også have en anden konsekvens, når forbrugerne lettere kan organisere sig hvis et firma f.eks. ødelægger miljøet, sælger dårlige produkter eller andet som man kan vise utilfredshed med. Det er ikke hvad funktionerne er beregnet til, men på internettet alt kan ske.

Funktionerne der er lanceret omfatter: Underskriftsindsamlinger, tagging af embedsmænd, tagging af organisationer, invitere venner til at deltage, skabe begivenheder og indsamle penge.

De såkaldte Community Actions ruller ud i USA, og hvis den starter, spredes den rundt om i verden inden for en måned.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Generation Z er de letteste at påvirke online