Advertisements

Facebook vil integrere WhatsApp, Instagram og Messenger

Mark Zuckerberg planlægger at integrere Facebooks WhatsApp, Instagram og Messenger messaging-tjenester, rapporterer The New York Times.

Alle tre tjenester vil fortsat eksistere side om side, men den underliggende struktur vil være konsistent. Det betyder, at en bruger på Instagram vil kunne kommunikere direkte med en WhatsApp-bruger uden at have WhatsApp installeret.

En talsmand på Facebook kommenterer, at de vil “bygge de bedste messaging-erfaringer vi kan; og folk ønsker, at messaging skal være hurtig, enkel, pålidelig og privat. Vi arbejder på at gøre flere af vores messaging-produkter krypteret fra ende til ende og overvejer måder, der gør det nemmere at nå venner og familie på tværs af netværk. ”

Formålet er selvfølgelig at forsøge at forlænge tiden brugerne bruger i de forskellige apps. Projektet er stadig på et tidligt stadium, men Facebook planlægger at være klar inden årets udgang, eller i begyndelsen af ​​2020.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
IAB udgiver opdateret vejledning til TCF