Advertisements

Sådan kan Youtube for alvor konkurrere med TV

Foto: Shutterstock

Youtube har indset, at det ikke er muligt at banke fjernsyn, men det smarte træk er at tilbyde indholdet fra lineært tv på en Youtube-lignende måde.

Tjenesten kaldes kort og godt Youtube-tv og ruller nu ud over USA. Streamingstjenesten blev først åbnet for offentligheden i 2017 og er siden blevet langsomt lanceret i forskellige dele af USA. Nu er det imidlertid klart, at hele USA får adgang til indholdet. Med den seneste lancering når Youtube-tv 98 procent af de amerikanske husstande. Kanalerne der indgår er ABC, CBS, Fox, NBC, AMC, FX, CNN, USA og ESPN sammen med 50 ekstra kanaler.

“That’s exciting news for living rooms, cord cutters, and cord-nevers”, skriver Ben Moores fra Youtube TV på sin blog.

En konto koster $40 pr. Måned og omfatter derefter seks brugere plus evnen til at optage (DVR) udsendelser.

Som sædvanlig vil Youtube TV nok også nå til Norden, når det er veletableret i USA, og alle juridiske elementer og aftaler med lokale kanaler er på plads.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Målinger over flere platforme afgørende