Advertisements

Cool Gray henter ny disruption-erfaren CEO

Kommunikationskoncernen Cool Gray har pr. 1. februar 2019 fået ny CEO, som signalerer øget fokus på vækst og udnyttelse af digitale muligheder.

Jesper Ulsø, der blandt andet har en baggrund som direktør i Aller Media A/S, Associate Partner hos Dare Disrupt samt bestyrelsesformand hos en række kendte virksomheder, er tiltrådt som ny mand i spidsen for Cool Gray. Qua Jesper Ulsø’s baggrund og omfattende erfaring indenfor både medie, print, digital og markedsføring vil han indtage en naturlig overordnet rolle med fokus på at samle og udvikle print-, digital- og kommunikationsdelen endnu mere.

“Jeg vil ikke komme med færdige programerklæringer om, hvad der skal ske hos Cool Gray. At have en skræddersyet plan klar, inden jeg grundigt kender virksomheden, markedet og medarbejderne, vil i min optik ikke være rettidig, men nærmere utidig omhu. Men jeg har hypoteser, der skal testes af og analyseres, og jeg har store ambitioner og forventninger til den fortsat positive udvikling, når jeg sammen med den øvrige ledelse har fået strategien og planen på plads. Der er ingen tvivl om, at det er en særdeles spændende virksomhed med et kæmpe potentiale,” udtaler den nye CEO, Jesper Ulsø.

Nu tidligere CEO, Brian Hindse, der sammen med Mogens Saugmann har skabt og drevet Cool Gray frem til den aktuelt 150 ansatte store koncern, har selv valgt at fratræde rollen og været med til at pege på Jesper Ulsø som sin afløser. Brian Hindse er fortsat aktionær i Cool Gray, men vil i det daglige nu udelukkende fokusere på rollen som salgsdirektør.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Rekrutteringsfirmaet HumanTrust sætter øget fokus på tech-branchen