Advertisements

Nyt værktøj fra Google afslører virksomhedens digitale modenhed

Ifølge en ny rapport fra Google og BCG er det nu muligt at afgøre en virksomheds digitale modenhed. I forbindelse med rapporten lanceres et værktøj, hvor du kan teste din virksomhed.

Google har sammen med Boston Consulting Group (BCG) udgivet rapporten The Dividends of Digital Marketing Maturity, der viser, at virksomheder, der er bedst til datastyret markedsføring, kan spare op til 30 procent og øge omsætningen med 20 procent. Virksomheder, der anvender avanceret teknologi, som f.eks. maskinlæring kombineret med menneskeligt tilsyn kan forbedre deres kampagner med op til 35 procent.

Kun to procent bruger data-drevet markedsføring fuldt ud

Rapporten viser også, at kun to procent af alle brands bruger data-drevet indsigt og teknologi til at skabe meningsfulde og relevante kundeoplevelser i hele kunderejsen. For at blive et data-drevet og digitalt modent selskab kræves både tekniske og organisatoriske færdigheder.

Tekniske færdigheder omfatter evnen til at indsamle og administrere data på en ansvarlig måde og integrere de rigtige tekniske værktøjer. Rapporten viser, at brugen af avanceret teknologi kan spare mere end 40 procent i Cost Per Action og øge online-transaktioner med 50 procent.

Samtidig har Google frigivet et nyt værktøj til måling af, hvor digitalt modent og datastyret et firma er. Værktøjet – Digital Maturity Benchmark – er udviklet sammen med BCG.

Hvis du vil teste, hvor digitalt moden din virksomhed er, kan du prøve testen her. Ifølge Google tager det cirka 30 minutter at gennemføre.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Foto: Unsplash
Amazon tager føringen når det gælder smart-højttalere