Advertisements

Twitter tjekker op på politisk reklame

Twitter udvider sin annoncekontrol i forhold til politisk reklame. Nu skal også svenske og danske politikere sammen med resten af EU, USA, Australien og Indien godkendes af Twitter.

Hvis du er politiker og ønsker at annoncere på Twitter, skal du først gennemgå en certificeringsproces, hvor du viser, at du faktisk er dig, og at du er i den region, hvor du vil annoncere. At få en godkendelse tager tid, så det er vigtigt at være tidligt ude.

“Politiske annoncører skal søge om en certificering og gennemgå alle trin i processen,” berettet Twitter og tilføjer “Håndhævelsen af denne politik vil starte ugen fra den 11. marts i disse lande.”

For at bevise at du er den du hævder, skal du have et godkendt ID (pas eller kørekort) og en officiel kopi af den myndighed, der godkender politiske partier, eller som Twitter forklarer det en “officiel kopi af registrering hos den nationale valgmyndighed”.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
AI påvirker alle virksomheder – men kun 7% har en defineret AI-strategi