Advertisements

Her er de jobs Generation Z går efter

Millennials er interessante nok, men Generation Z er den seneste gruppe på arbejdsmarkedet og ny forskning fra Glassdoor viser hvilke job og hvilke virksomheder, der er mest eftertragtede hos den unge generation.

Generation Z er et navn for folk født fra midten eller slutningen af 1990’erne, i løbet af det 2000-tallet – og med god vilje frem til omkring 2010.

Glassdoor har undersøgt, hvor Generation Z i USA foretrækker at arbejde. Undersøgelsen viser, at den tekniske industri modtog de fleste jobansøgninger efterfulgt af business, finans og detailhandel.

De fem mest populære virksomheder var IBM, Microsoft, Google, Amazon og Salesforce. Det mest populære job var uden tvivl softwareudvikler/programmør, der repræsenterer mere end 19 procent af alle ansøgninger.

Undersøgelsen viser også, at arbejdsmiljøet, fleksibel arbejdstid og god løn er noget, som den unge generation værdsætter.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Vertiv verdensledende på milliardmarkedet for Remote IT Management Devices