Advertisements

Derfor skal video indgå i din marketingplan

Video fortsætter med at vokse i popularitet, især med den yngre generation. Men er du endnu ikke helt overbevist, er her fem argumenter for, hvorfor video skal indgå i din markedsføringsstrategi i 2019.

Video er en effektiv kanal til at nå ud til dit indhold og er blevet mere og mere populært, da sociale medier er vokset. I alt 83 procent af alle marketingfolk mener, at video bliver stadig vigtigere. Men mange bruger stadig ikke video som en del af deres marketingstrategi.

Derfor har vi samlet fem argumenter for hvorfor formatet bør indgå i din marketingstrategi.

1. Video får forbrugerne til at interagere med dit brand

Ud over video-engagement er det en fantastisk måde at øge brand awareness og tiltrække potentielle kunder til dit websted. I undersøgelsen 2018 Video Marketing Survey ser det ud til, at over halvdelen (53 procent) af alle forbrugere interagerer med et mærke efter at have set video på sociale medier. Når det kommer til Millennials, var tallet 66 procent.

Det betyder, at det er en effektiv form for reklame samt en god mulighed for at inkludere sociale medier. Undersøgelsen viste også, at 30 procent af Millennials vil have videoklip til at indeholde et link, der giver dem mulighed for at købe den pågældende vare eller tjenesteydelse.

Det hele virker som et åbent mål og et stærkt argument, for hvorfor man skal investere i formatet.

2. Digital videoannoncering fortsætter med at stige

Ifølge IABs undersøgelse 2018 Videoannonceforbrug er digitale og mobile investeringer steget i alle brancher. Siden 2016 er digital videoannoncering steget med 53 procent, og intet indikerer, at det er ved at stoppe. Ifølge undersøgelsen forventes 54 procent af alle marketingfolk at øge deres reklame i video i løbet af det næste år.

Facebook og Youtube er de platforme, der tager de største indtægter.

Her ønsker du ikke at stå på perronen, når videotoget kører væk. Det er vigtigt at begynde at skitsere din første kampagne allerede i morgen.

3. Video i sociale medier giver afkast

Markedsførere, der har investeret i video, er også tilfredse med resultaterne. I alt 88 procent af alle marketingfolk er tilfredse med de resultater, som deres indsats inden for video-markedsføring på sociale medier har givet dem. Dette indikerer, at flertallet af alle mærker ser positive resultater.

Da respondenterne blev spurgt, hvilken slags indhold der gav det bedste afkast på sociale medier, placerede 40 procent video som nummer én.

4. Video er den bedste måde at fortælle om et produkt

Når både tekst og video er på samme side, foretrækker 72 procent at lære om et nyt produkt eller en tjeneste via video. Selvom det tager længere tid at se en video, får du ofte en bedre chance for at se fordelene ved produktet.

Derudover oplyser 83 procent af alle forbrugere, at de er villige til at dele en video, de kunne lide med deres venner. Noget der bygger både brand awareness, skaber engagement og giver ROI.

5. Instagram er den bedste sociale medieplatform

Instagram har været den mest succesrige video-marketing platform. Hele 88 procent af alle marketingfolk oplyser, at video på Instagram har været en succes, og at de er tilfredse med det investeringsafkast, de opnåede. 75 procent af alle brugere har f.eks besøgt selskabets hjemmeside, efter at have set indhold fra brandet på Instagram.

84 procent af marketingfolk har brugt videoannoncering på Facebook, hvoraf 85 procent siger, at de er tilfredse med resultatet. Andelen der er tilfreds med deres videokampagner er faldet fra 87 procent året før.

LinkedIn har derimod mere tilfredse marketingfolk. Selv om der er betydeligt færre mennesker, der brugte video i deres markedsføring på LinkedIn (51 procent), siger 84 procent, at de er tilfredse med resultaterne. Det er en stigning på 9 pct. fra året før.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Foto: Unsplash
Mobilbrugere modtager i gennemsnit 35 notifikationer pr. måned