Advertisements
We are closed!

Her er de bedste varemærker, når danske kvinder vælger

Hvilke varemærker har danske kvinder det bedste indtryk af? YouGov BrandIndex lancerer dette års rangliste over varemærker blandt danske kvinder.

Lego må efter flere år på tronen afgive pladsen til den norske supermarkedsfavorit, Rema 1000.

Rema 1000 topper årets liste over varemærker, som danske kvinder har det bedste indtryk af med en score på 58,9, mens Lego er faldet ned på andenpladsen med en score på 56,4. Søstrene Grene er ny på listen og brager ind på en tredjeplads med en score på 55,7.

Vi har set nærmere på, hvordan Søstrene Grenes kunder adskiller sig fra den generelle voksne befolkning ved hjælp af segmenteringsværktøjet YouGov Profiles, og det er især kvinder, der handler hos Søstrene Grene og særligt de unge (18-29 år) i de store byer. Søstrene Grenes kunder er også mere interesserede i indretningsdesign, skønhed samt mad og drikke end gennemsnittet. De er også prisbeviste og altid på jagt efter gode tilbud, og skal man fange deres opmærksomhed, er det på nettet og sociale medier, som de er storforbrugere af.

Den anden nyhed på kvindernes topliste er Imerco, som er kommet ind på en niendeplads med en score på 48,3. Danske kvinder er generelt meget loyale over for deres favoritter, og toplisten byder ellers kun på få omrokeringer i forhold til de foregående år.

Højdespringere

Rejsekort kan glæde sig over endnu et år at være højdespringer blandt danske kvinder. I 2017 lykkedes det rejsekort at gå fra en negativ til en positiv impression-score og i 2018 har Rejsekort yderligere forbedret sin score med 5,6 til en samlet score på 11,3 blandt kvinder.

Radio24syv er den anden højdespringer blandt danske kvinder med løft på 5,4 i impression-score. Radio24syv fik megen opmærksomhed hen over sommeren efter medieforliget i juni, hvor det blev besluttet, at Radio24syv fremover skal have hovedsæde vest for Storebælt. Danske kvinder oplever i øvrigt også i stigende grad at Radio24syv leverer god kvalitet.

Advertisements