Advertisements
We are closed!
Foto: Shutterstock

Guide: Så her beregner sociale medier sine videovisninger

Youtube, Facebook, Instagram, LinkedIn og flere har alle deres egne måder at måle videoannoncering på. Her har vi samlet de regler der gælder:

Youtube

Formatet som hedder “skippable TrueView-annoncer” regnes først som en visning, når nogen har interageret med en annonce, set annoncen i 30 sekunder eller til slutningen af annoncen hvis den er kortere end 30 sekunder.

Facebook og Instagram

Facebook og Instagram medregner en videovisning efter 3 sekunder. Men annoncører kan købe videovisninger baseret på CPM eller ThruPlay. hvis en annoncer er købt som CPM, tæller videoen når (1) pixel er vist i vinduet. Med ThruPlay er en videovisning gældende når annoncen er spillet til 97 procent af den samlede spilletid eller op til 15 sekunder, hvad end der kommer først.

LinkedIn

Videovisninger tæller kun, når 50 procent af annoncen er in-view (vises i det aktive vindue) i 1 sekund og / eller i 300 millisekunder (en tredjedel af et sekund) i mobilen.

Pinterest

Pinterest-appen har vedtaget standarden fra MRC (Media Rating Council) og tæller kun en videovisning, når annoncen vises mindst 50 procent, i 2 fulde sekunder eller længere.

Reddit

Reddit har også vedtaget standarden fra MRC (Media Rating Council) og tæller kun et video display, når annoncen er blevet vist mindst 50 procent, i 2 fulde sekunder eller længere. En hel videovisning tælles efter, at annoncen er blevet vist i 3 fulde sekunder og med 100 procent visning (kan ses på aktiv skærm).

Snapchat

Videovisninger på Snapchat-tæller efter 2 sekunders visning. Videoannoncer på Snapchat vises i fuld skærm med lyden tændt.

Twitter

Twitter bruger standarden fra MRC (Media Rating Council) og tæller kun en videovisning, når annoncen vises mindst 50 procent, i 2 fulde sekunder eller længere. Selvom brugeren interagerer med videoannonceen ved at klikke på den for at se den i fuld skærm eller når du tænder lyden.

Advertisements