Advertisements

Fremtidens moderådgiver er virtuel

Daljit Bamford, Chief Customer Officer, UK hos Salesforce stod på scenen i går ved Basecamp Copenhagen. Her fortalte hun bl.a. om at fremtiden i endnu højere grad vil være præget af stemmen og talte kommandoer til software og hardware – både privat og professionelt.

Men også billeder vil spille en større rolle. Nu kan man f.eks. Ved at benytte Echo Look få den personlige assistent til at give gode råd om dagens påklædning baseret på dine egne præferencer som f.eks. farve, dagens vejrforhold med mere.

Det er ganske enkelt. På med den tøj-kombination du tænker er rigtigt, og Look vil give dig feedback. Tilmed baseret på dine egne præferencer og din egen adfærd.Og trænger dagens outfit til en modeupgrade, kan den endda foreslå hvad der skal købes og hvor.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Kunstig Intelligens kommer til at dominere shopping