Advertisements

Tung marketingprofil bliver ny administrerende direktør for Republica

Han har siddet på begge sider af bordet. Og med tyngde sat sit præg på både kundesiden og i reklamebranchen. Til maj sætter Niels Henrik Eriksen, 44 år, sig i en ny stol. Nemlig som administrerende direktør for reklamebureauet Republica.

Niels Henrik Eriksen begyndte i 2000 hos Kunde & Co, hvor han i 2007 sluttede som Group Account Director. Derefter stiftede han og fungerede som CEO for ContentCPH, der senere blev fusioneret ind i Charlie Tango under KMD, men vendte i 2010 tilbage til Kunde som seniorpartner og direktør. I 2014 blev han hentet til Vestas som ansvarlig for virksomhedens globale brand og marketingaktiviteter. Samme titel fik Niels i Nets – en stilling han tiltrådte i 2017, og som han nu forlader til fordel for at blive adm. dir. i Republica.

”Jeg er meget tændt på den rejse, som Republica har været på og de muligheder og udfordringer, som bureauet står over for nu. Jeg glæder mig til at være med til at skabe den fremtidige strategi, og i mine øjne har Republica en helt unik position på markedet. Det er et af Danmarks største bureauer med over 60 ansatte og 144 mio. i omsætning, og de er ikke født i går. Det viser bare, at de har formået at udvikle sig og tilpasse sig tidernes skiften. Og det kan man kun, hvis man er god til det, man laver”, siger Niels Henrik Eriksen.

Lasse Bolander, formand for Coop og Republicas bestyrelse, begrunder valget af Niels Henrik Eriksen med følgende:

“Vi har med Niels fundet en ny administrerende direktør, der kan være med til at styrke Republica både strategisk og kreativt. Niels har i den grad vist sit værd både på bureau- og kundesiden. Vi glæder os til samarbejdet om udviklingen af Republica fremover”.

Niels Henrik Eriksen tiltræder 6. maj, hvor han afløser Henrik Kirketerp, der har været indsat som interim direktør.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Ny marketingdirektør i Aller Media