Advertisements

Vertiv sætter fart på sin kanalstrategi

Vertiv sætter fokus på partnerbasen og investerer i at give dem bedre betingelser for at opnår succes inden for edge- og digitalisering.

Det sker blandt andet gennem forskning, analyser og udvikling af en bedre partnerportal med online træningskurser for partnerne og deres medarbejdere.

Karsten Winther

Vertiv’s partnerprogram er en del af Vertivs bredere strategi for at gøre det muligt for sin voksende partnerbase at imødegå og forblive på forkant af de omfattende kundekrav når det gælder edge-computing, digitalisering og andre disruptive trends indenfor datacentre og det bredere IT-landskab. I løbet af det sidste år har Vertiv løbende investeret i grundig forskning for at definere fire hoved edge-computing arketyper og identificere de mest interessante cases, der kan sættes i værk med 5G, og repræsentere de mest indlysende og umiddelbart kommercielle muligheder for partner økosystemet.

“Kanalstrategien er afgørende for os i forhold til at muliggøre edge-computing, 5G og den brede digitalisering for alle kundetyper og kundestørrelser,” siger Karsten Winther VP Sales hos Vertiv i EMEA. “Vi har investeret meget i at forbedre vores innovative kanalportefølje, og nu fremmer Vertiv også sin kanalstrategi for at sikre, at vores forhandlere er positioneret i forhold til opnå succes. Vores engagement i forhold til vores kanal-partnere bliver understreget med vores nye partnerprogram og handelspolitikker, som vi gradvist ruller ud i EMEA. ”

Også på produktsiden bliver der opgraderet for at imødegå behovene inden edge-computing. Den nyeste tilføjelse er en Liebert® GXT5-uafbrydelig strømforsyning (UPS), som supplerer serien af edge-computing løsninger, der blev lanceret i november 2018. Liebert GXT5, der er tilgængelig via kanalpartnere i hele Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Salesforce indgår strategisk partnerskab med Alibaba