Advertisements

Alle satser på video og spil – nogle mere end andre

Online-giganter og tech-virksomheder har alle besluttet, at vi alle enten vil se uendelige videoklip eller spille en masse computerspil. Sådan er det bare! Apple satser hele 4,5 milliarder på at de har ret.

Ganske vist har forbrugerne deres egne tanker, men hvem kan stå imod, når giganterne ruller frem med den store marketing tromle, satser milliarder på deres services og får alt til at virke noget så fantastisk. Når alt kommer til alt vil du være meget gladere, når du køber Apples nye tv-service og Apple Arcade-spiltjenesten.

Apple laver ikke sjov, når de nu vil have os alle til at tilpasse vores adfærd. Der er vel også en gamer dybt begravet i dig ? Og hvis du ikke er det i dag, lærer du det i morgen, når alle på arbejdet taler om det nyeste spil.

Bare kig på Apple Arcade, hvor man aktuelt vil bruge hele 4,5 milliarder dollars på at udvikle spil. Det er et vanvittigt stort budget og Apple ser det bestemt ikke som løs spekulation. Apple samfinansierer endda mere end 100 spil, der skal udgives senere i år, fordi de føler sig helt sikre på, at de vil tjene stort, når du, jeg, børnene og alle omkring os lever i verden af ​​spil.

Så det er bare at begynde at strække gaming tommelfingeren, for nu skal der spilles.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Forbrugerne er mere modtagelige over for annoncer inden sengetid