Advertisements

Amazon-ejede Twitch lancerer sit eget spil

Twitch, der har taget pladsen som konkurrent til Youtube, ønsker nu at fastholde publikum endnu længere ved at lancere deres egne spil.

Første udspil er et karaoke-spil kaldet Twitch Sings.

Karaokespillet går simpelthen live, mens du synger dine bedste ABBA sange. Og hvem ønsker ikke at høre en medrivende version af Mamma Mia, en onsdag aften, når du sidder på sofaen og synger for hele verden. Du kan endda blive opdaget.

Spillet blev lanceret som beta sidste år og har tusindvis af klassikere i sit bibliotek.

Okay, hvis du vil gemme din identitet lidt, kan spillet skabe en avatar, der er synlig i dit sted. Men hvordan bliver du berømt, hvis du er en tegneseriefigur?

Hvis du virkelig ønsker at tage udfordringen op, kan du også modtage feedback fra dine seere i realtid. De kan også få udfordringer som – syng som en kat – eller – syng som Barbie.

Twitch tager dermed kampen op med megapopulære TikTok, der er begyndt at irritere alle på Youtube, Facebook, Snapchat og nu også Twitch.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
5G vil skabe flere forretningsmuligheder – men også øge energiforbruget