Advertisements

Quiz: Er du en ‘Producer’ eller en ‘Visionær’?

Adobe har netop lanceret en quiz, der viser, hvilken kreativ type du er. Quizzen er baseret på personligheds-tests som “Big 5” og Myers-Briggs, og den vurderer dine vaner, og hvordan du tænker, opfører dig og ser verden for at give dig et bedre billede af, hvem du er som kreativt individ.

Den korte quiz analyserer, hvordan du reagerer i forskellige situationer, hvilket giver et indblik i, hvad der karakteriserer din arbejdsstil og hvilke typer samarbejdspartnere, der komplimenterer dig.

Quizzen er tilgængelig på http://mycreativetype.com/. Desuden kan du finde yderlige informationer her, bl.a. om quizzens metodologi, samt en liste over de forskellige kreative typer.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
12 tankevækkende smartphone-facts