Advertisements

Sådan kommer du igan gmed at sælge produkter på Instagram

Hvis du allerede er på Instagram med dit brand og sælger produkter, kan det næste logiske trin være at lade dine tilhængere handle direkte via din Instagram-profil.

Tillader du dine tilhængere at handle direkte via din Instagram, fjerner du yderligere et trin i købsprocessen og øger sandsynligheden for en konvertering.

For at gøre det muligt at shoppe fra din Instagram-profil, skal du blot gå gennem et par trin:

Trin 1
For det første skal du kvalificere dit brand for at handle på Instagram. Det gør du ved at have en firmaprofil på Instagram, der er forbundet til en Facebook-side. Sørg også for, at dine produkter og tjenester følger Instagrams regler.

Trin 2
Tilslut derefter din virksomhedsprofil på Instagram til en Facebook-mappe. Du har to muligheder for at gøre dette – gennem mappeadministrator eller via en Facebook-partner.

Trin 3
Når din konto og dit katalog er tilsluttet, skal du gå til Instagram-appen og tilmelde dig Shopping. Gå til profilindstillingerne, tryk på Firmaer og derefter Shopping på Instagram. Processen med at blive godkendt tager et par dage. Du kan altid gå til Shopping i indstillingerne for at se status.

Trin 4
Når du først er godkendt, modtager du en meddelelse fra Instagram og kan fuldføre Shopping-konfigurationen i indstillingerne for at begynde at tagge produkter i indlæg og begivenheder.

Start med at oprette et indlæg, og tryk på Tag produkter for at tilføje et produkt fra dit katalog. Du kan have op til 5 produkter pr. indlæg med et billede eller en video og op til 20 produkter på flere billedposter. Du kan også gå tilbage og tilføje indkøbspakker til gamle indlæg på din virksomhedsprofil.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
5-minutters klip der viser spilplatformen Stadia fra Google