Advertisements

Sådan får du dine videoer til at rangere højere

Flere og flere virksomheder og satser på og investerer i video i deres markedsføring. Men hvordan får du dine videoer til at rangere højt på Google og Youtube? Vi har samlet en enkel guide til optimering af dine videoklip til højere SERP’er og flere videovisninger.

Det bedste er at offentliggøre dine videoer på Youtube og på dit eget websted, hvor du linker fra Youtube til dit websted. Hvis det ikke går, så udgiv på Youtube, da det er her, hvor alle er samlet.

Youtube har over 1,9 milliarder globale brugere logget ind hver måned. Hver dag vises en milliard timer video materiale. De fleste (70 procent) vælger at se videoklip via mobilen.

Guide til dine videoer til at rangere højere:

Titel

Titlen skal bestå af maksimalt 100 tegn. Indtast dine søgeord / søgeord i begyndelsen.

Beskrivelse

Beskrivelsen skal være maksimalt 5000 tegn. Kun de første 150 tegn er synlige (above the fold). Også her skal du bruge dine søgeord tidligt. Glem ikke at tilføje links tilbage til din hjemmeside above the fold.

Filnavn

Når du har lavet din video, skal du sørge for at navngive filen udfra dine søgeord.

Undertekster / undertekster

Det samme gælder her – brug dine søgeord. Medtag udskrifter (dvs. alt det der siges i videoen) på den side, hvor klippet er indlejret. Transskriptionen opsamles derefter af Google, hvilket gør det nemmere for søgegiganten at sikre, at dit klip er synligt.

Meta tags

Forsøg at have 8-10 metatags. Start med at inkludere dine søgeord og find derefter forskellige variationer. Tags er ikke “plural eller non-plural sensitive”. Vi anbefaler udvidelsen vidIQ til Chrome, så du nemt kan se, hvilke metatags dine konkurrenter bruger.

In-video annoteringer / Youtube-kort

Tilføj linkbare tekster, call to action og links til relaterede klip. På denne måde tager du brugeren til det næste ønskede trin og skaber samtidig et højere engagement.

Miniaturer/Thumbnails

Størrelsen af ​​miniaturebilleder skal være 1280 × 720 (minimum bredde 640 pixels), i formaterne .JPG, .GIF, .BMP eller .PNG. Ideelt brug andre farver end rød, hvid eller sort, da disse farver bruges af Youtube.

Call to action

Medtag en call to action i slutningen af ​​videoen. For eksempel kan det være, at du beder brugerne om at abonnere på kanalen, gå til din hjemmeside eller købe dette produkt.

Kommentarer

Arbejde for at få så mange kommentarer som muligt. Videoklip med flere kommentarer rangerer simpelthen højere end klip uden.

Videoklip længde

Videoklip på mindst 5 minutter rangere højere, men de bedst placerede efter en undersøgelse fra Backlinko er klip, der i gennemsnit er 14 minutter og 50 sekunder.

Outro card, slate card eller end screen

Medtag en grafisk afslutning af videoklippet, der varer 5-20 sekunder.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Opdateret Salesforce Sales Cloud giver et boost til kundernes Channel Sales