Advertisements
Foto: Shutterstock

Youtube test shopping links under videoklip

Når nu Facebook investerer hårdt i Shopping, vil Youtube ikke sidde stille. Første skridt er klikbare shopping links, der kan ses under videoklip.

Bag dette shoppingfokus ligger Amazons enorme succes. Ingen af de større spillere som Facebook eller Google har til hensigt at lade Amazon have den aftale alene.

Facebook kører allerede Shopping på Instagram med egen betalingsløsning, betaling via WhatsApp og mere. Google har sin Google Pay og nu, som med Facebook, kommer de til at anvende indkøbslinks, hvor det er muligt.

Google vil også omdøbe Express til Google Shopping. Og det er her, de har til hensigt at sende forbrugerne hen, når de klikker på deres indkøbsforbindelser.

De første til at teste er Nike, der har indkøbslinks på nogle videoer.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Erfaringer, AI og nye professionelle roller venter i 2020