Advertisements

Ny rapport fra Salesforce viser den digitale handel vinder på flere områder

Den nyeste rapport fra Salesforce viser at Amazon ændrer spillereglerne.

500 ledere indenfor Consumer Goods-området har gennemført en rundspørge, og har i den sammenhæng udtrykt en vis bekymring for den ændrede forbrugeradfærd, som bl.a. Amazon er med til at påvirke.

Blandt de interessante indsigter er at 79 procent af de adspurgte har udtalt at Amazon har bidraget til forbrugernes øgede forventninger. 68 procent siger at forbrugerne er mere loyale overfor Amazon.

Der er tilsyneladende grund til en vis bekymring. En nylig forbrugerundersøgelse viste at mens 50 procent af forbrugerne køber et produkt første gang hos en retailer og kun 31 procent handler første gang via f.eks. Amazons marketplace, er det ganske anderledes ved næste køb.

Her sker 47 procent af salget via et marketplace og kun 34 procent vender retur til deres retailer.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
LinkedIn opdaterer Campaign Manager med nye målgruppeværktøjer