Advertisements

Adobe går sammen med Software AG

Adobes nye partnerskab med den tyske it-aktør Software AG gør det muligt for virksomheder at samle deres kundedata på tværs af alle deres forretningssystemer.

Samarbejdet med Software AG, der bl.a. er specialiseret i SAP-løsninger, gør virksomheder i stand til at skabe robuste kundeprofiler, der opdateres i realtid.

Adobes og Software AGs fælles løsning giver derfor virksomheder et komplet overblik over kunderejsen, så den kan personaliseres i stor skala.

”Adobe og Software AG slår sig sammen for at levere en løsning, der gør det muligt for virksomheder at høste og bruge store mængder af kundedata til at levere personaliserede kundeoplevelser i realtid og i stor skala,” siger Shantanu Narayen, CEO for Adobe

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Sådan aktiverer du Google-signaler i Analytics