Advertisements
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Mobilbrugere modtager i gennemsnit 35 notifikationer pr. måned

Hvis du modtager meddelelser fra apps i din mobil, er gennemsnittet for øjeblikket 35 pr. måned, men det er et tal der stiger.

Antallet af mobile brugere, der modtager meddelelser, er dog stabilt.

Interessante fakta, hvis du vil benchmarke på hvor ofte brugere får besked og hvor mange mennesker, der vælger at gøre det.

Bag undersøgelsen er Airship, som har studeret over 700 millioner mobilbrugere over hele verden. Tallene her er fra den europæiske del af undersøgelsen.

Antallet af app-brugere fortsætter med at vokse, sidste tal viser 21,9 procent i forhold til sidste år. Blandt dem vælger 64,9 procent, at acceptere og modtage meddelelser fra deres apps. I gennemsnit modtager hver person 35 meddelelser pr. måned.

Men når det kommer til at dele sine geo-data, er der et stigende antal der lukker den funktion.

Læs hele analysen her.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Vertiv prisvinder-koncept sparer 85% af energiforbruget hos Telegigant