Advertisements

Facebook lancerer snart sin egen krypto valuta Libra

Nu er verdens største onlinesamfund også snart verdens største økonomi. Den 18. juni lancerer Facebook Libra Crypto Valuta.

Crypto-valuta er som regel en digital valuta uden et centralt tilsynsorgan, hvor kryptografiske metoder anvendes til at garantere transaktioner. Men i dette tilfælde er det Facebook, der bliver den centrale instans.

Ideen er, at Facebooks valuta vil blive knyttet til flere valutaer, i stedet for for eksempel kun amerikanske dollar. Med den tilgang vil der være mindre udsving, og Facebook vil ikke være knyttet til et land.

Ifølge rygterne vil valutaen blive lanceret allerede denne måned, den 18. juni.

Du kan overføre Libra via Facebooks egne platforme som Messenger og WhatsApp uden ekstra gebyrer. Du skal også kunne bruge Libra til at betale for produkter og tjenester. Facebook vil samtidig placere deres egne pengeautomater i byen, så du kan trække fra din Libra-konto til hvilken valuta du nu har brug for.

Så vær forberedt på at du i fremtiden måske skal henvise til, hvor mange Libra din ven skylder sig og tjekke kontoen for, hvor mange Libra du har gemt til den næste ferie med kæresten.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Tiden er inde: Startups bør øge samarbejdet med tech-virksomheder