Advertisements

Årets hotteste rapport fra Mary Meeker er her – Internet Trends 201

Årets rapport Internet Trends 2019 af Mary Meeker er endelig her! Rapporten er fyldt med interessante fakta – her får du et resumé af de vigtigste.

Mary Meeker, “Queen of the Internet”, præsenterede rapporten under Code Conference. Rapporten er 333 sider lang, så vi har opsummeret nogle af de mest interessante trends lige nu.

Mere end halvdelen af ​​verdens befolkning bruger internettet

51 procent af verdens befolkning – 3,8 mia. Mennesker – var internetbrugere sidste år. En stigning fra 49 procent (3,6 mia.) I 2017. Derfor investerer Facebook og Google enorme summer i nye undervandskabler, fly og andre ting, der vil give resten af ​​befolkningen til internettet. Jo mere online, desto større er aftalen for duopolet.

Tech virksomheder dominerer

Syv ud af ti af de mest værdifulde virksomheder i verden er tech virksomheder. De eneste ikke-tech virksomheder, der har nået top ti er Berkshire Hathaway, Visa og Johnson & Johnson. Øverst på listen finder vi Microsoft efterfulgt af Amazon, Apple og Alphabet.

Investeringer i digitale reklamekøb fortsætter med at stige

I USA steg reklamekøb med så meget som 22 procent i 2018. Den største del er Google og Facebook, men også virksomheder som Amazon og Twitter er steget. 62 procent af de digitale reklamekøb er programbaserede annoncer, som vil stige i de kommende år.

Vi bruger mere tid online

Amerikanerne bruger gennemsnitligt 6,3 timer om dagen online, en stigning på syv procent fra året før. Selvfølgelig kommer den største vækst fra mobilen og andre smart-enheder. Selv i Sverige vælger man online før andre kanaler, og i dag er mobilen den enhed, der bruges oftest.

Vi bruger billeder til at kommunikere

Da brugen af teknologi udvikler sig med hurtigere med Wi-Fi og bedre mobilkameraer, bruges billeder i højere grad til at kommunikere. For eksempel indeholder mere end halvdelen af ​​alle indlæg på Twitter nu billeder, videoklip eller andre medier – og Twitter var tidligere kun tekst.

Instagram blev for nylig navngivet det brand, der øger mest i værdi.

Spilverdenen vinder terræn

Antallet af spillere fortsætter med at stige over hele verden og er nu nået 2,4 milliarder mennesker, en stigning på 6 procent. Det populære spil Fortnite har bidraget til udviklingen. Også antallet af mennesker, der ser, når andre spiller, er blevet større.

Derfor investerer alle store aktører (Facebook, Google, Amazon og Apple) nu i en form for spil.

Sundhedsvæsenet bliver stadig mere digitalt

I fremtiden kan vi forvente flere og flere digitale sundhedsydelser med flere onlinetjenester.

Disse var nogle af højdepunkterne i årets rapport

Internet Trends 2019 by on Scribd

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Her er de jobs Generation Z går efter