Advertisements

Tip: 8 gratis værktøjer til SEO, der gør jobbet

Har du virkelig brug for at betale for at få de bedste værktøjer til SEO? Herer en liste over otte værktøjer, der er helt gratis, og som helt sikkert giver effekt.

Der er en række SEO værktøjer, der lover guld og grønne skove. Her har vi samlet nogle af de bedste gratis værktøjer, der er tilgængelige på markedet lige nu.

1. Rank Tracker

Rank Tracker hjælper dig med at finde de bedste søgeord, der giver dig mere trafik. Tjenesten har i alt 23 forskellige værktøjer samlet på ét sted. Der er også en betalingsversion af tjenesten, men den gratis version er god nok til at foretage en søgeordsanalyse.

2. Google Search Console

Brug Google Search Console til at analysere dine nuværende søgeord, deres placering på Google, antallet af visninger og klik.

3. Google Ads Keyword Planner

Et andet gratis værktøj fra Google. Google Ads Keyword Planner, eller Søgeord Planlægning, hjælper dig med at vælge de rigtige søgeord. Tjenesten giver dig blandt andet et godt indtryk af søgevolumen og CPC (cost-per-click).

4. AnswerThePublic

AnswerThePublic er et værktøj, der finder populære forespørgsler til dine søgeord. Perfekt til optimering af søgning efter taleassistenter

5. Keyword Tool Dominator

Keyword Tool Dominator-værktøjet hjælper dig med at finde søgeord, der er optimeret til Amazon, eBay og Etsy – ikke Google. Du kan ikke se, hvilke søgevolumener der findes, men kun nøgleordene selv. Den gratis version giver dig mulighed for at søge på hver platform, hver dag.

6. Google Trends

Med Google Trends kan du se de seneste søgetrends i forskellige lande og regioner. Følg tendenserne for en bestemt tid eller i realtid.

7. Google Correlate

Google Correlate giver dig nye ideer om søgeord, der måske ikke er tænkt på.

8. Keywords Everywhere

Keywords Everywhere er et tilføjelsesprogram til din browser, som lader dig at analysere søgeord, mens du surfer på Google, Bing, Youtube eller andre websteder.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Ønsker du at nå forbrugerne? Så skal du satse på din egen app