Advertisements

Microsofts sats på LinkedIn er stadig en udfordring

Da Microsoft købte LinkedIn, var der flere, der undrede sig. Men nu skal det bevises, at købet ikke bare var fluff. Desværre ser det ikke helt ud til at investeringen vil udvikle sig som ønsket.

I sin storsatsning på LinkedIn har Microsoft derfor til hensigt at ansætte hele 800 personer på kontoret i Dublin. Kontoret, som på dette tidspunkt er under opførelse, skal give LinkedIn det spark bag i, som platformen virkelig har brug for. Men kræver det 800 mennesker?

Penge og personale vil næppe pludselig gøre LinkedIn til en reel konkurrent til Facebook. Det vil heller ikke kunne tvinge alle brugerne til pludselig at elske Microsoft (du kender og bruger nok ofte allerede Windows og måske Office). Men der er efterhånden så mange andre og bedre alternativer.

Dette føles som en skæv vinkel, i lighed med satsningen på mobiltelfoner og planen om at tage markedet fra Apple og Google.

Hvad LinkedIn har brug for i stedet for 800 medarbejdere kunne istedet være en helt ny ide om, hvad man skal være og hvordan platformen skal blive et must for alle de professionelle brugere.

Note:
Microsoft forbyder sine medarbejdere at bruge Slack, Google Docs, Grammarly og andre tjenester. Hvis du skal tvinge dine medarbejdere til at bruge deres egne værktøjer, har du en udfordring For holdet hos LinkedIn vil de ret sikkert forbyde Facebook, Instagram, Youtube og alle andre platforme

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Datacenterundersøgelse fra Forbes Insights og Vertiv afslører manglende parathed