Advertisements

Fantastisk nemt at shoppe tøj med Amazons nye app

Amazon ønsker at gøre det endnu nemmere at købe tøj. Alt du skal gøre nu er at tage et billede.

Har du brugt eller kender du Shazam? Det er en app, der genkender sange. Nu har Amazon lavet en “Shazam” til tøj.

StyleSnap will change the way you shop, forever, skriver Amazon.

Alt du skal gøre er at tage et billede af beklædningsgenstanden med appen og derefter søge efter nøjagtige match eller lignende varer, så kan du købe direkte fra Amazon. Bag den tilsyneladende simple funktion skjuler sig Deep Learning og flere lag avanceret teknologi. Men Amazon vil ikke have dig til at bekymre sig om det, de vil bare have dig til at handle mere.

Forestil dig at du er til fest, og du ser en dejlig kjole. Du tager et billede af kjolen, og den selvsamme kjole er nu på vej hjem til dig fra Amazon.

Amazons mål er at blive verdens største tøjbutik, og du bliver deres nye kunde. Måske er den nye app et skridt i den rigtige retning.

Uanset hvad det er fantastisk, når kæmpe virksomheder fortsat er innovative. Måske har de lært noget af IKEA?

We are highly innovative and customer-obsessed, and we will continue to create new experiences for customers to discover the products they want and love. We are incredibly excited about StyleSnap and how it enables our customers to shop visually for Fashion on Amazon, forklarer Jeff Wilke fra Amazon.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Vertiv verdensledende på milliardmarkedet for Remote IT Management Devices