Advertisements

Google hopper med på pod-trenden

“Pods” bliver stadigt mere hotte som tema, og Google har opfanget det gennem søgningerne.

Det ser ud til, at vi simpelthen ikke orker – eller evner – at læse mere. Billeder i form af Instagram og podds er de nye hotte trends.

For at undgå at sakke bagud på pod-trenden har Google opdateret søgeresultaterne med pod-sektioner. Så alt hvad du skal gøre nu er at søge efter podcasts og derefter spille dem direkte fra listen (SERP).

De første til at få disse podcasts i Google-søgning er USA. Hvis alt går godt, hvilket det ser ud til at gøre, vil Google implementere funktionen i resten af ​​verden.

Et stort løft for alle pods, der fremefter vil være mere synlige i søgningsfasen. Men det betyder også, at podcasts nu skal tænke over søgning og SEO for at blive vist øverst i Googles søgeresultater.

Heldig for dig, der har en pod, har vi hos Dagensanalyse en SEO-skole, der er helt gratis (svensk).

1: Hurtigt kursus i SEO for dem, der vil rangere højere på Google – Del 1

2: Tip: 8 gratis SEO-værktøjer, der klarer jobbet

3: Hurtigt kursus i SEO for dem, der vil rangere højere på Google – Del 2

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Nike køber analyseselskab for at holde sig et skridt foran