Advertisements

Vertiv ansætter ny salgsdirektør og øger fokus på markederne i Norden og Benelux

Daniel Breum skal arbejde med Vertivs datacenter-kunder samt bidrage med dyb indsigt i forhold til teknologi, energi og logistik-branchen.

Vertiv meddeler, at den 35-årige dansker Daniel Breum er ny salgsdirektør for Norden og Benelux, med ansvar for at drive salg samt markedsposition på de markeder hvor Vertiv allerede har etableret en stærk tilstedeværelse.

Daniel Breum kommer fra en baggrund hos store foretagender indenfor energi, logistik og teknologi, med fokus på de områder der bliver påvirket af introduktionen af 5G samt den fortsatte vækst inden for datacenter-branchen – parallelt med et stærkt fokus på bæredygtighed.

Jeg er meget glad for denne mulighed for at tage en lederrolle hos Vertiv, en nøglespiller i en branche der vokser og viser mere potentiale med hvert kvartal. Vertiv og datacenterbranchen generelt står overfor en ny era, hvor det at levere effektive og bæredygtige løsninger er afgørende. Fra et salgsperspektiv er det et drømmescenarie at være en så væsentlig del af den fjerde industrielle revolution, siger Daniel Breum.

Daniel Breum ser naturlige paralleller mellem hans tidligere baggrund og de kunder og markeder som Vertiv arbejder med.

Jeg kan se naturlige synergier mellem mit arbejde med energi- og supply og datacenterindustrien. Et eksempel er at flere og flere virksomheder køber vindenergi til at drive deres datacentre og køleanlæg så grønt og bæredygtigt som muligt, samtidig med at datacenterindustrien har som mål at levere effektive og bæredygtige løsninger. Jeg forstår forventningerne og mindsettet bag og har en god forståelse for kundernes behov på markedet, slutter Daniel Breum.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Microsofts sats på LinkedIn er stadig en udfordring