Advertisements
We are closed!

Vertiv prisvinder-koncept sparer 85% af energiforbruget hos Telegigant

Vertivs “Energy savings as a Service”- løsning for telegiganten Telefonica, har givet en besparelse på 1 gigawatt – eller ca. tilsvarende strøm til 725.000 boliger. Det resulterede i prisen for bedste eneergieffektiviseringsløsning.

Det betaler sig for miljøet, når de store udbydere af energiløsninger tager et ekstra skridt for at optimere. Vertiv, der er markedsleder inden for løsninger til strøm, køling og IT-infrastruktur, har således udviklet en løsning, der har reduceret energiforbruget med hele 85% i de tekniske faciliteter i Concepcion -bygningen i Madrid, hos deres kundeTelefónica. Det udgør ca. en gigawatt energi, der til sammenliging svarer til strømforbruget i ca.725.000 boliger.

Det resulterede i prisen for bedste eneergieffektiviseringsløsning, der blev uddelt ved Telefonicas 10. Globale Workshop om Energi og Klimaændringer.

”Vi har nået vores energi- og klimaændringsmål før tid, så vi har sat endnu mere ambitiøse mål op om at bruge mere vedvarende energi, opnå bedre energieffektivitet og mindske CO2-emissioner,” siger Nilmar Seccomandi, Head of Network & System Infrastructure hos Telefónica. ”For at opfylde de nye mål er det vigtigt at industrialisere ESaaS-modellen, en udfordring, som Vertiv tog op for to år siden, og som har ført til den teknologiske renovering af Telefónicas Concepción-bygning i Spanien. Vi håber, at Vertiv vil præsentere lignende projekter for andre lande i 2020-workshoppen, der afholdes i Chile.”

Advertisements