Advertisements
apples logga

Apple lancerer sin egen app til forskning

Den tid hvor Steve Jobs besvarede alle de spørgsmål, Apple havde, er overstået. De plejede at spøge med, at Apple havde en ”fokusgruppen på en”. Men nu er der helt nye toner fra æblet.

For kun få dage siden lancerede Apple sin helt egen app dedikeret til forskning.

Den app, der kan downloades fra AppStore, lader brugere deltage i tre forskellige sundhedsundersøgelser – Apple Women’s Health Study, Apple Heart & Movement Study og Apple Hearing Study.

Inde i appen finder du ud af, hvordan du deltager, med hvilken enhed og hvor længe.

Til disse undersøgelser (se ovenfor) ønsker Apple, at deltagerne skal indsamle data fra daglige aktiviteter såsom træning, gå eller gå på koncerter.

“Deltagere i Research-appen har mulighed for at have en enorm indflydelse, der kan føre til nye opdagelser og hjælpe millioner med at føre er sundere liv,” forklarer Apple.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Gå rundt i butikken hjemmefra sofaen