Advertisements
We are closed!

Nu skal brugerne have mere kontrol over deres data

Facebook gør det nu muligt at overføre og downloade flere af brugernes data. Som bruger skal du blandt andet være i stand til at flytte fotos og videoer til andre platforme, f.eks. Google Photo.Brugere i Irland får først adgang til de funktioner, der muliggør streaming af billeder og video.

Dette er ikke en tilfældig begivenhed, men har været i planerne, da Google, Apple, Microsoft, Twitter og Facebook blev enige om at give brugerne mulighed for at flytte deres data mellem disse tjenester. Hvorfor nu det, undrer du dig måske? Det er fordi de er nødt til at appease EU og forblive på god fod med ​​de brugere, der mener, at de ejer deres egne data. Det er ikke tilfældet, men Giants viser nu god vilje og giver brugerne mulighed for at beslutte lidt mere.

Facebook var blandt​​de første til at tilbyde sine brugere et værktøj til at downloade deres egne data. Nu begynder flere og flere at bemærke.

Og det er ingen dum idé at downloade dine egne data lidt nu og da som en sikkerhedskopi. Især hvis du bruger Facebook som dit personlige fotoalbum.

Advertisements