Advertisements
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Ny dansk app giver styr på klædeskabet, hjælper med bæredygtighed og guider dig på shoppeturen

Ny dansk app, rammer flere af tidens trends og kan blive de miljø- og modebevidste kvinders nye bedste ven. Den hjælper med at få styr på klædeskabet, guider brugerne uden om fejlkøb på shoppeturen og begrænser tekstilspild

Mange kender situationen. Det er mandag morgen og kaos hersker. Søndagen gik alt for hurtigt og nu melder alvoren sig: Hvad skal man tage på og har man overhovedet noget tøj? My Outfit app’en er et virtuelt klædeskab, der ved hjælp af kategorisering giver et​​overblik over dit tøj og fungerer som et opslagsværk, hvor du kan søge efter dit tøj og på forhånd sammensætte dem og fra dit eget klædeskab. App’en rummer en let tilgængelig kalenderfunktion, så man kan være velforberedt og slipper for eventuelle tøjkriser og i stedet får et tidsoverskud.

”Mode er vigtig, men bæredygtighed og ansvarlighed er lige så vigtigt. Ud fra denne overbevisning har jeg skabt My Outfit og for at understrege mit fokus er der heller ikke brugerbetaling, hvilket adskiller My Outfit fra andre lignende apps på markedet,” ​siger Christina Lotuz Johansson, og fortsætter:

“jeg har skabt MyOutfit ud fra et behov jeg selv havde, jeg elsker mit klædeskab men var frustreret over at jeg faktisk ikke havde det store overblik over mit tøj og stod ofte med følelsen af ,”jeg har jo ikke noget tøj at tage på”. Det har jeg forsøgt at løse både for min egen skyld men i den grad også for andre som står i samme situation og ønsker det fulde udbytte af deres dyrt købte tøj, sikre sig mod spildte ressourcer og vise større miljøansvarlighed.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
Det handler ikke om opgaven, men hvem man løser den sammen med… og hvorfor!