Advertisements
We are closed!
Fredrik Arveskär, Chef for Infinidat i Norden & Benelux

Datalagring er epicenter i et moderne forretningssystem

I takt med at digitalisering og udvikling af ​​realtime og predictive data-analyse bliver det tydeligt at datalagring er en stadig mere forretningskritisk funktion, skriver Fredrik Arveskär, Nordisk og Benelux-chef hos Infinidat.

Det er indlysende af flere årsager, at datalagring er en nøglefunktion for stort set enhver virksomhed i dag – og også for myndigheder og organisationer. Kort sagt for alle. For at imødekomme moderne krav til datalagring er der behov for en moderne strategi.

Traditionelt har datalagringsstrategier eller kort og godt opbevaring været baseret på selve lagringsmediet, men i dag er de sekundære. Software og arkitektur, i forhold til at sikre kontinuerlig lagring uanset behovet for lagringsmedier, er langt vigtigere.

Med den rigtige software til styring af lagring er det i vidt omfang muligt at sikre maksimal oppetid og maksimal tilgængelighed for medarbejdere og virksomheder. Hvis den rigtige underliggende platform og arkitektur er tilgængelig, kan du få en skalerbar løsning, der kan levere den nødvendige ydelse, når du har brug for den – uden omkostningerne til lagring skyder i vejret.

Hvad får lagersoftware til at fungere godt? Flere ting, selvfølgelig, men en ting, der skiller sig ud i forhold til nogle leverandørers produkter, er brugen af ​​realtids-dataanalyse og AI-løsninger til at optimere lagring.

Dataanalyse af lagring i realtid giver nogle måske uventede fordele. Et eksempel er, at man ofte kan se, hvordan ydelsen af ​​en opbevaringsløsning faktisk forbedres over tid. Opbevaringssoftwaren “lærer”, hvordan aktuelle data skal håndteres på den bedste måde og optimeres uden behov for hands-on indgreb.

Optimering via selvlæring, som der reelt er tale om, er ikke kun en løsning, der reducerer behovet for personale og andre ressourcer til at styre løsningen. Det vigtigste punkt er, at det giver funktionalitet, som ikke engang den bedste menneskelige lagringsekspert kan levere. Når sådanne løsninger udvikler sig, bliver det vigtigt for brugerne at hænge på. Springet hvad angår funktionalitet bliver fortsat øget mellem traditionelle opbevaringsløsninger og moderne løsninger, der drager fordel af avanceret dataanalyse og AI.

Uanset hvad I vælger med hensyn til opbevaring – egen drift eller cloud-tjeneste, er det vigtigt at vælge moderne løsninger, der drager fuld fordel af den teknologi, der faktisk er tilgængelig. Det bedste eksempel er løsninger med selvlærende optimering.

Af: Fredrik Arveskär, Chef for Infinidat i Norden & Benelux

Advertisements