Advertisements
We are closed!

Vertiv trapper op på det nordiske marked

VERTIV har et stærkt fokus på det nordiske marked inden for både direkte og kanalsalg. Nu opgraderer de deres nordiske organisation yderligere.

Fra januar 2020 har Vertiv yderligere opgraderet sin nordiske tilstedeværelse og ansat Jesper Hersbro som Distribution Manager, Benelux & Nordics og Glenn Thelin som Partner Manager, Nordics. Den primære tanke er at øge tilstedeværelsen på kanalmarkedet, hvor mange af de produkter, der tilbydes i Vertivs enorme datacenterløsninger kan købes i mindre skala, men med samme kvalitet og mulighed for at skalere op undervejs.

”Vi tror, ​​at edge computing og 5G vil fortsætte med at vokse hurtigt i de kommende år. Det betyder, at der vil være en øget interesse for – og behov for – mindre rack-baserede opsætninger med UPS-løsninger for at sikre tempo og optimering af edge-konceptet. Hvorfor er det vigtigt? Hvis man forestiller sig en bil, der kører gennem en uforudset stor mængde vand på motorvejen, kan denne bil sende information til andre biler og derefter advare om den store mængde vand – alt sammen via 5G og edge-computing. For ikke at nævne den rolle, det vil spille i detailhandel, kunderejser og hele streaming- og online-forretningsområdet. Men grundlæggende mener vi, at alle med en rack-baseret løsning skal have adgang til de bedste infrastrukturmuligheder for at undgå situationer med nedbrud, rodet kabling og dårlig køling, som altsammen kan og vil føre til fejl, der kan være kostbare. Men det er ikke komplekst at undgå og optimere, ”siger Jesper Herbro, ny Distribution Manager, Benelux & Nordics hos Vertiv.

Vertiv trapper nu op og øger deres tilstedeværelse i Norden og ser deres nye strategi ført ud i livet med en udvidet kanalstrategi og partnerprogram. Især kanalpartnere med fokus på små til mellemstore virksomheder vil finde Vertivs strategi tiltalende, da de nu kan tilbyde produkter, der er udviklet på baggrund af know-how fra store datacentre, få adgang til support og indsigt fra datacentereksperter men stadig kan holde priserne på et konkurrencedygtigt niveau.

”I Norden er der en meget stærk tradition for professionelle og forskellige kanalpartnere, der spænder fra de større one-stop-shop-virksomheder til de specialiserede virksomheder. Partnere er det direkte link til de store og små slutbrugere inden for både den private og den offentlige sektor og er ”trusted advisors”. Vi vil støtte vores partnerskab med kanalen via dialog, en stærk portefølje og et attraktivt forretningsudviklende partnerprogram for at bakke det hele op. Vi føler os sikre på, at mange partnere vil tage denne mulighed til sig og blive de udvidede løsningsudbydere, som markedet kræver – og dermed blive de troværdige udbydere af løsninger inden for strøm-, termiske- og infrastrukturløsninger, ”slutter Glenn Ulsing Thelin, Partner Manager, Nordics

Advertisements