Advertisements
We are closed!

Datacenterundersøgelse fra Forbes Insights og Vertiv afslører manglende parathed

Kun 29% af beslutningstagerne inden for datacentre siger, at deres nuværende faciliteter imødekommer deres behov, og kun 6% siger, at deres datacentre er opdateret forud for deres behov. Det er blandt konklusionerne inkluderet i en ny rapport fra Forbes Insights og Vertiv (NYSE: VRT). “Det moderne datacenter: Hvordan IT tilpasser sig nye teknologier og hyper connectivity,” ser nærmere på resultaterne af en undersøgelse blandt 150 datacenter-ledere og IT-medarbejdere fra forskellige brancher over hele verden.

Resultaterne af undersøgelsen indikerer en bekymrende mangel på planlægning og forberedelse til dagens voksende dataøkosystem. En nærmere undersøgelse af resultaterne afslører en skarp kontrast mellem ledere og ingeniører: 11% af direktørerne siger, at deres datacentre opdateres forud for det aktuelle behov, mens kun 1% af IT-medarbejderne siger det samme.

”Eftersom dagens datacentre udvikler sig til at inkorporere enterprise-, cloud- og edge-ressourcer, er der behov for grundig planlægning og fremsyn for at imødekomme organisatoriske computerkrav og forretningsmæssige mål,” udtaler Martin Olsen, vicepræsident for Global Edge Systems for Vertiv. ”Det er imidlertid klart, at mange organisationer halter på denne front. Med det i tankerne forventer vi betydelige investeringer og aktivitet blandt virksomheder, der prøver at indhente dette og komme foran forandringerne.”

Andre bemærkelsesværdige resultater fra undersøgelsen:

– 92% af CIO’er og CTO’er siger, at deres forretning vil kræve hurtigere download- og responstider i den nærmeste fremtid.

– 63% siger, at de har svært ved at imødekomme båndbreddebehov på alle tidspunkter.

– Sikkerhed (45%) og båndbredde (43%) er de to områder, der har mest brug for opgraderinger.

– Sikkerhed (43%), sikkerhedskopiering og beredskab (33%), muligheden for at implementere nye teknologier (28%) og båndbredde (27%) var de mest identificerede funktioner, der giver virksomhederne en konkurrencefordel.

– Respondenterne er optimistiske med hensyn til selvkonfigurering og selvhelbredende datacentre. 24% udtaler, at mere end halvdelen af ​​deres datacentre vil være selvkonfigurerende i 2025, og 32% udtaler, at mere end halvdelen ville være selvhelende.

Advertisements