Advertisements

Dansk-startede FinTech, Banking Circle, tager stort skridt frem

FinTech og den digitale finansielle økonomi tordner frem, og flere nye IT-muligheder for at drive forretning følger med.

Dansk-startede Banking Circle, er finansiel udbyder af infrastruktur for betalingsvirksomheder og banker. Siden lanceringen i slutningen af ​​2015 har Banking Circle skabt en ny kategori inden for finansielle tjenester. En kategori af finansiel infrastruktur til betalinger og bankvirksomhed – der leverer forretningsafgørende infrastruktur til en række finansielle tjenester, herunder online betalinger og lån på tværs af alle grænser.

Siden etableringen i 2015 med Anders la Cour i spidsen, vokset voldsomt og håndterer i dag 130 miliioner Euro i løbende årlige betalingsmængder,og opnåelse af en banklicens er en stor milepæl, forklarer Anders la Cour:

Sikring af vores banklicens giver os muligheden for at levere bankkonti på verdensplan. Vi kan nu udvide vores tilbud og gøre det muligt for PSPer og indløsere at tilbyde banktjenester til deres kunder uden at skulle investere i deres egen dyre infrastruktur. Vi giver også bankerne muligheden for at udvide de tjenester, de kan tilbyde deres erhvervskunder. Det kan de nu uden at have store infrastrukturinvesteringer eller byrden ved at skulle leve op til alle regulativer.

At sikre en banklicens i Europa var altid et centralt mål i udviklingen af ​​Banking Circle. Det er også et væsentlig skridt i forhold til at håndtere den finansielle marginalisering der finder sted internationalt, ved at åbne op for bank services på tværs af grænserne. Vi kan nu udvide udbuddet af tjenester til udbydere af finansielle tjenester samt udvide de geografiske områder, hvor vi kan operere.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.
RELATEREDE NYHEDER
SurveyMonkey vil være bedst til CX