Advertisements

Brug af cookies og GDPR

● Vi er ansvarlige for personlige oplysninger som navn og e-mail-adresse, som du sender til os, når du tilmelder dig vores abonnement på vores nyhedsbreve.

● Formålet med behandlingen af ​​personoplysninger er at give os mulighed for at administrere og sende det nyhedsbrev, du vil abonnere på.

● Dagensanalyse kan bruge dine personlige oplysninger til at fremme andre arrangementer og tjenester.

● Dine personlige oplysninger gemmes kun, så længe du er abonnent på nyhedsbrevet.

● Når du afmelder dig, fjerner vi dine personlige oplysninger. Du afmelde dig ved at bruge linket i slutningen af ​​nyhedsbrevet.

● Dagensanalyse.dk kan frigive dine personlige oplysninger til partnere, som vi bruger til at administrere og sende nyhedsbreve.

● Ellers er dine oplysninger ikke offentliggjort uden din godkendelse, med undtagelse af overholdelse af gældende lovgivning og regler.

● Du har ret til at modtage oplysninger om de personoplysninger, der er registreret om dig hos os.

● Hvis personoplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller ikke længere relevante, kan du anmode om, at dataene rettes eller slettes.

● Ansøgning om registeruddrag eller anmodning om korrektion sendes til redaktion@dagensanalyse.dk.

Advertisements
På dagensanalyse.dk leverer vi nyheder, indlæg og relevante artiklerfor alle, der arbejder med digitale medier, digital markedsføring og tech. Vi skriver om trends og nyheder og deler gerne tips og idéer. Vores læsere har adgang til interviews med interessante og relevante personer, og vi leverer opdateringer fra konferencer omkring i verden gennem billeder, video og reportager.