Advertisements
We are closed!

Om Dagensanalyse.dk

På Dagens Analyse skriver vi til alle, der arbejder med digitale medier og digital markedsføring. Vi henter tendenser, skriver om nyheder og deler vores tips og ideer. Hold dig opdateret ved at læse Dagensanalyse.dk!

Vi vokser organisk hver uge. Mund-til-mund er vores bedste markedsføring. Lige nu har vi 70.000 unikke brugere om måneden, der læser vores nyheder. Vores besøgende forbliver hos os i lang tid, og vi tager læsere fra etablerede medier. Endnu mere interessant tiltrækker vi yngre læsere, der vokser op i en digital verden og vælger os som deres nyhedskanal.

På Dagens Analyse vil du læse om sociale medier, analyser, undersøgelser og digital markedsføring. Du kommer til at læse interviews med interessante og inspirerende mennesker, og vi tager dig til konferencer rundt omkring i verden gennem billeder, videoer og rapporter. Hvis der er nyt job i branchen, fremhæver vi det, så du får mulighed for at søge, hvis du er interesseret. Sammen med dig ønsker vi at vise dig alt, hvad der sker i branchen og sikre, at folkene bag udviklingen er lige så meget som produktet eller tjenesten.

Om os:
● Vi er analytiske forfattere, der skriver om digital markedsføring og ny teknologi
● Vi rejser spørgsmål.
● Vi giver svar
● Vi tager komplekse områder, produkter, initiativer og gør dem forståelige for alle.
● Vi hjælper gerne annoncører med at skabe godt indhold, som vores læsere kan tage til sig.
● Vi er det eneste online magasin, der er interesseret i digital markedsføring, der skal læses.

Hvis du vil kontakte os, skal du klikke her.

Hvis du vil annoncere på Dagensanalyse.dk skal du klikke her.

Advertisements